Onze wijkagent in BoswijkDe wijkagent

    Onze wijkagent Dhr. H.Puma                                              Politie -logo

 

De politie bij u in de buurt:

Basiseenheid Hoogezand

Bewoners, bij deze wil ik mij graag voorstellen als de buurtagent. Ik ben sinds enkele jaren werkzaam als buurtagent binnen de basiseenheid Hoogezand waarin Boswijk ‘valt’.

Ook vallen de wijken Oosterpark, Westerpark, Zuiderpark, Boswijk, Compagniesterpark, Kalkwijk en het winkelcentrum De Hooge-Meeren in mijn buurt. Enige tijd geleden is er een politiewijzer naar alle bewoners in de wijk verstuurd waarin de werkzaamheden van de politie Hoogezand staan beschreven.

Geruime tijd heb ik veelvuldig contact met de bewonerscommisie. Via de commissie zal ook de meeste communicatie vinden over dingen die in uw wijk spelen. Het is dus voor jullie als bewoners mogelijk om hier dingen neer te leggen die ook voor mij van belang zijn.

Indien u een vraag, probleem, advies of iets dergelijk heeft kunt u dit via de bewonerscommissie aan mij doen toekomen, zodoende is het ook bij de commissie bekend. Het is ook altijd mogelijk om rechtstreeks contact met mij te zoeken via het nummer 0900-8844( centraal politienummer en hier vragen naar het politiebureau Hoogezand) Indien ik niet aanwezig ben kunt u vragen naar het buurtsecretariaat en deze maakt met u een afspraak met mij.

De veiligheid is namelijk niet alleen een zaak van de politie.

Met vriendelijke groet,
Henry PUMA Buurtagent Hoogezand/Sappemeer